Grote giften

Vermogenden en familiefondsen, vermogensfondsen, bedrijfsfondsen en goede doelen kunnen met grote giften een substantieel verschil maken voor een maatschappelijk doel. Des te meer is het van belang om met hart én hoofd te werk te gaan.

Impact van donaties maximaliseren

Het kan uitdagend zijn om een keuze te maken tussen maatschappelijke problemen en goede doelen om te steunen. Welke organisaties maken de meeste maatschappelijke impact? Welke criteria kan worden gebruikt om effectiviteit een plek te geven in het selectieproces? En wat als je zelf beperkt de tijd hebt om tot een keuze te komen, hoe kun je je er toch van verzekeren dat de impact van je donaties gemaximaliseerd wordt? Dit zijn vragen waar Doneer Effectief bij kan helpen.

Ons advies

Wij adviseren vermogenden en fondsen over effectief doneren in het algemeen en over onze donatie-gebieden: armoede & gezondheid, klimaat en dierenwelzijn & voedseltransitie. Bovendien kunnen we een beroep doen op ons brede (internationale) netwerk van experts op het gebied van filantropie en de verschillende thema’s. Wij zijn onafhankelijk en vragen geen vergoeding voor ons advies.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Bosboom, filantropie adviseur, annemiek@doneereffectief.nl.

IMG 20230830 WA0003

Annemiek Bosboom

Filantropie adviseur

Als filantropie adviseur werk ik graag met je samen om de impact van je donaties te maximaliseren. Van een eenmalig telefoongesprek tot een inhoudelijk leertraject; we stemmen mijn betrokkenheid bij jouw donatiebeslissingen af op jouw situatie, waarden en behoefte.

Wij helpen je graag op weg

We zetten ons in om effectief doneren voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Je bent welkom met alle vragen die je daarover hebt.
Onze service is geheel gratis.

Two people helping each other
Orange cross