Helpdesk

Neem gerust contact met ons op via onze helpdesk. We staan klaar om je verder te helpen. Bijvoorbeeld met vraag of meer informatie over: Doneer Effectief Fondsen, onze selectie toporganisaties, grote giften, nalatenschappen, belasting(voordeel), AVG en privacy. Laat gerust een terugbelverzoek achter of bereik ons per e-mail. Het is prettig als je aangeeft hoe we je van dienst kunnen zijn. We nemen dan vlot contact met je op.

Active Support rafiki@4x

Veelgestelde vragen

Sommige vragen worden vaker gesteld – en sommige zo veel dat we daar best alvast een antwoord op kunnen geven. Zie hieronder voor de meest voorkomende vragen – en staat die van jou er niet tussen, aarzel niet om deze aan Wendy te stellen via het contactformulier hieronder.

Hoe wil je met ons in contact komen?

Via de telefoon

Contactformulier – Telefoon

Belverzoek

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blue cross icon
20221024 170718 1

Wendy van der Werff

Office Manager

Als office manager beantwoord ik graag al je vragen. Bijvoorbeeld over periodieke giften en belastingaftrek. Ik vind het prettig om op een persoonlijke manier in contact te staan met onze (potentiële) donateurs. Neem dus vooral contact met me op.

Wij helpen je graag op weg

We zetten ons in om effectief doneren voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Je bent welkom met alle vragen die je daarover hebt.
Onze service is geheel gratis.

Two people helping each other
Orange cross